Meedoen?

Ben jij de tenor die graag jouw talent voor zingen (weer) wil oppakken? Maar dan wel in een kleine enthousiaste groep met voldoende ambitie en uitdagend repertoire? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje. Voor je dat mailtje stuurt, is het goed om jezelf de volgende vraag te stellen:

Kan ik ‘ja’ zeggen tegen de volgende vereisten?

Mijn stem is geschikt voor swingende close harmony.

Ons repertoire bestaat uit lichte muziek, vaak in 4- of 5-stemmige close harmony. Een klassiek stemgeluid met veel galm en vibrato past hier natuurlijk niet zo bij. Een goed muzikaal gehoor en gevoel voor swing en ritme zijn juist wel pluspunten. Daarom is een stemtest onderdeel van de kennismaking.

Ik kan goed meedoen met de repetities.

De nummers worden voornamelijk tijdens de repetities ingestudeerd. Toch zul je ook thuis aan je partijen moeten kunnen werken. Bladmuziek, demo-opnames en muziekbestandjes per partij helpen je daarbij. Je hoeft dus echt geen ervaren notenlezer te zijn, maar ervaring met zingen en instuderen in een groep is wel gewenst.

We repeteren op woensdagavond van 20.00-21.30 uur in Theater Het Pakhuis in Hoorn. Er zijn geen repetities tijdens de schoolvakanties.

Ik heb geen probleem met ‘regie’.

Bij onze concerten blijven we het liefst niet steeds keurig op een rijtje staan…

Ik heb een vitale en enthousiaste uitstraling.

… en steken we het publiek graag aan met ons eigen enthousiasme.

Ben jij dit?

Bel of mail met Carola:
(06) 41 77 64 42
info@vocallure.nl