Najaarsconcert Grenzenloos en Vocallure

Op zondagmiddag 3 november geven we samen met Koor Grenzenloos uit Obdam (www.koorgrenzenloos.nl) een combiconcert in het prachtige kasteel Radboud te Medemblik. Twee kleine koren met een voorliefde voor lichte muziek, maar tevens specialist in hun eigen genre. U krijgt deze middag het beste van beiden. Dat belooft een bijzondere muzikale ontmoeting te worden, waarbij het plezier in zingen uiteraard voorop staat!

Het najaarsconcert start om 15.00 uur. Vocallure en Grenzenloos zullen ieder 2 sets brengen en ook enkele nummers samen zingen. Voor elke man met zangtalent is dit concert tevens de unieke uitnodiging om eens te kijken of er een match is met Vocallure. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een keer mee te repeteren met ons koor.

Bestel nu kaarten

Kaarten zijn te bestellen voor €12,- per stuk door een e-mail te sturen naar arjan@manuelhoeve.nl of via telefoonnummer 0229 581891.

foto door: www.pascalvanas.nl
  • Wanneer:       Zondag 3 november
  • Waar:              Kasteel Radboud Medemblik
  • Aanvang:       15.00 uur

Over Koor Grenzenloos

Koor Grenzenloos bestaat uit zeven zangers en zeven zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken. Het koor is opgericht in 2000 en staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Rens Boerke. Het koor brengt een zo breed mogelijk repertoire. Voornamelijk pop, maar ook stukken uit musicals, klassieke nummers; a capella en up-tempo. Er wordt meerstemmig gezongen. Vier-, vijf- of zes stemmig zingen is voor het koor eerder een uitdaging dan een probleem! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *